Kokemuksemme

Meillä on pitkä kokemus niin perinteisestä viestinnästä kuin myös sosiaalisesta mediasta. Tunnemme toimittajien tavan työskennellä. Ruoka ja viinit ovat lähellä sydäntämme, ja näitä alueita myös monet asiakkaamme edustavat. Kokemuksiimme lukeutuvat myös sisustus-, koulutus- ja rahoitusala. Olemme auttaneet monia b2b-alan yrityksiä.

Olemme SUUNNITELLEET JA TOTEUTTANEET asiakkaillemme tapahtumia, kampanjoita, tuoteviestintää, lehdistötilaisuuksia ja yritysviestintää. Olemme muun muassa:

HOITANEET ASIAKKAIDEMME puolesta heidän PÄIVITTÄISIÄ MEDIASUHTEITAAN ja näin vahvistaneet yrityksen imagoa.

RAKENTANEET JA YLLÄPITÄNEET asiakkaillemme heidän KOTISIVUJAAN, kuten esimerkiksi www.saksanviinitiedotus.fi. Olemme myös rakentaneet asiakkaillemme heidän FACEBOOK-SIVUJAAN ja hoitaneet heidän puolestaan yrityksen päivittäistä viestintää sosiaalisessa mediassa.

Suunnitelleet ja toteuttaneet MONIVUOTISIA JA MONITASOISIA KAMPANJOITA menestyksekkäästi – muun muassa myös sosiaalisessa mediassa.

KOHOTTANEET ison rahoitusalan toimijan NÄKYVYYTTÄ lanseeraamalla yrityksen uuden ilmeen.

SUUNNITELLEET JA TOTEUTTANEET useamman asiakkaan juhlavuoden ohjelman erilaisine tapahtumineen.

AUTTANEET esimerkiksi sisustusalan, teknologian kulutustarvikealan ja kirjallisuusalan yrityksiä UUSIEN LIIKKEIDEN, MALLISTOJEN JA TUOTTEIDEN LANSEERAUKSESSA.

TOIMINEET jo parinkymmen vuoden ajan SAKSAN VIINITEOLLISUUDEN KASVOINA Suomessa.

Asiakkailtamme olemme saaneet KIITOSTA NOPEUDESTA, TEHOKKUUDESTA, TARKKUUDESTA JA SINNIKKYYDESTÄ.