Viestintäpalvelumme

”HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY”
– TUTTU SANONTA PÄTEE VIESTINNÄSSÄKIN.

Rakennamme kanssasi viestinnällisen kokonaisuuden suunnittelemalla toimenpiteet, jotka parhaiten vahvistavat yrityksesi tavoitteita ja sanomaa. Toteutamme sovitut toimenpiteet suunnitellun ja sovitun aikataulun mukaisesti.

ESIMERKKEJÄ PALVELUISTAMME:

MEDIAVIESTINTÄ. Pidämme yhteyttä toimittajiin ja heidät ajan tasalla yritystäsi koskevista ajankohtaisista kuulumisista sekä tuotteistasi järjestämällä lehdistötilaisuuksia, toimittajatapaamisia ja haastatteluja.

SOSIAALINEN MEDIA. Käytämme sosiaalista mediaa menestyksekkäästi eri tavoin vahvistaaksemme kohderyhmän tietoisuutta yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi.

YRITYS- JA TUOTEVIESTINTÄ. Autamme tuotteiden ja palveluiden lanseerauksissa perinteisen viestinnän sekä sosiaalisen median keinoin.

SIDOSRYHMÄVIESTINTÄ. Suunnittelemme tietylle kohderyhmälle kohdennetun viestinnän, ja toteutamme heille suunnattuja tapahtumia ja koulutusta.

TAPAHTUMAT JA MESSUT. Hoidamme asiakkaidemme puolesta tapahtumiin ja messuihin liittyvät toimenpiteet avaimet käteen periaatteella. Edustamme heitä myös osastolla messupäivinä.

KAMPANJAT. Rakennamme ja toteutamme kampanjoita sekä perinteisen viestinnän ja sosiaalisen median kanavia käyttäen, elämyksiä luoden.

TUKIMATERIAALI. Autamme viestintämateriaalien, kotisivujen ja facebook-sivujen luomisessa sekä ylläpidossa.

YHTEISTYÖVERKOSTO. Lisäksi tarjoamme käyttöösi monipuolisen yhteistyöverkostomme. Kauttamme saat esimerkiksi markkinointiviestinnän, sosiaalisen median sekä visuaalisuuden asiantuntijoita ja ammattilaisia palvelukseesi, yhdestä ovesta.

Toimimme sujuvasti neljällä eri kielellä; SUOMEKSI, RUOTSIKSI, ENGLANNIKSI JA SAKSAKSI.